Handla Mera

Sveriges ledande finansbolag är Prioritet Finans

Att mer än 4000 företag väljer att sälja sina fakturor till Prioritet Finans varje år vilket innebär att prioritet betalar över sex miljarder betyder att detta finansbolag är dubbelt så stort som närmaste konkurrenten!

När kassan klingar tomt och fakturorna inte betalas i tid så finns det inte så många vägar att ta! I mitt tycke och även många andras också är det bästa sättet att klara den svåra tiden då pengarna tagit slut är väl att anlita ett företag som kan detta med finansiering och har erfarenhet och viktigaste av allt medel för att kunna hjälpa en vidare.

Prioritet Finans har flera lösningar på just detta problem och oavsett vilken man än väljer så utsikten är ljust! Nedan följer några intressanta alternativ genom vilka du som företagare kan snabbt och enkelt få dina fakturor omvandlade till pengar utan att behöva vänta mer än bara en halv dag!

Det första heter fakturaköp och i fall Prioritet köper dina fakturor så har du pengarna samma dag. Den andra heter fakturabelåning och som namnet säger så kan du på ett enkelt sätt frigöra kapital genom att belåna ditt företags kundfordringar. Den tredje vägen kallas för factoring och hjälper dig med ett företag som omsätter mer än 30 miljoner kronor!

Som du märker, ett finansbolag som Prioritet Finans har de rätta lösningarna för just dig! Mer information hittar du på deras hemsida. Jämför företagslån online här.

 

Lycka till! 😉