Handla Mera

Studentmössor av premium kvalitet!

Förr om åren köpte man sin studentmössa i vanlig kreti och pleti-butik eller så beställde man i grupp studenter eller skolor tillsammans och på så vis fick man ned priset på sin studentmössa.

Den tiden är dock förbi och i likhet med mycket annat i våra hem vill vi använda oss av något som är mer unikt.

Det har därför blivit alltmer populärt att designa sin egen studentmössa, att göra det via internet har gjort det allt enklare, både hemsidorna, verktygen och studentmössorna i sig har ökat markant i kvalitet.

Vi har provat att beställa vår mössa från studentmossaonline.com – De lovat studentmössor av premium kvalitet, fri frakt och snabb tillverkning. Helt enkelt allt låter riktigt bra.

Vid beställning av studentmössa på internet kan man välja att få den levererad i en snygg och stilren låda som både skyddar mössan under frakt och ger den skydd när den ska sparas på vinden. För de flesta tycker det är kul att spara sin studentmössa och då ska den så klart hållas i allra bästa skick och inte pressas in bland övriga saker och både tappa form och stil.

Köp studentmössor

Studentmössan är ett unikt minne och därför är det viktigt att du väljer en snygg mössa och en som du känner bekväm i. Du kan välja bland en rad olika modeller.

Standardmössan passar de allra flesta och håller en hög kvalitét. Ekomössan som Studentmössa Online säljer är en studentmössa i organisk bomull och miljövänliga färger. Royalmössan är den finaste av noga utvalda textilier. Mössorna är helt anpassningsbara och royalmössans skärm går att få i matt luxor läder.

Studentprylar

Passa på att köpa de obligatoriska prylarna för en rolig  student, penna för att skriva i andras mössor, megafon för flaket och ett eget champagneglas med ditt namn graverat. Perfekt för en festlig student.

Vi hoppas du får en glädjens dag när du tar studenten och hitta en studentmössa som du känner kan vara ett minne för livet.