Handla Mera

Kavat barnskor till semestern

Det är snart dags för vår efterlängtade semesterresa till Italien och jag har varit ute hela veckan för att försöka hitta kläder och skor som barnen kan ha på sig. Eftersom vi kommer att gå väldigt mycket är det viktigt att de har på sig ordentliga skor med bra sulor men som även andas eftersom det kommer att vara så sjukt varmt där borta.

Jag har haft lite svårt att hitta bra barnskor, men efter lite tips av bekanta hittade jag ett par perfekta skor från Kavat. Enkla blåa sandaler som funkar till allt, dag som kväll, som finskor till klänningar osv. Jag visste inte att Kavat hade så fina barnskor så det var en positiv överraskning när jag hittade dessa. De hade flera skor så det var lite svårt att välja men jag är väldigt nöjd med de här.

Det enda som är kvar att hitta nu är några fina sommarklänningar och shorts till barnen. Vi kommer säkert att hitta en del där men jag vill gärna ha några klara så att det inte blir helt kaos. För det har vi varit med om tidigare, men det är en annan historia.